.
Activitat

V.I.T.R.I.O.L. Estratègies d’investigació per a projectes audiovisuals

Taller amb Regina de Miguel
en curs
.

De què parlem quan parlem d’investigació artística? En què consisteix? Quines són les seves metodologies? Quines són les aptituds i les col·laboracions que mobilitza? Amb aquest taller, l’artista i productora cultural Regina de Miguel proposa generar un diàleg productiu a l’entorn de la investigació artística, especialment dirigida a projectes audiovisuals. A més, s’aportaran coneixements pràctics i teòrics sobre el mitjà audiovisual i es reflexionarà sobre les particularitats i possibilitats que són inherents a aquest mitjà pel que fa a la formalització d’una investigació.

Amb el taller, s’indagarà en les metodologies d’exploració i dilatància que són pròpies de Regina de Miguel. El taller es planteja, així, com un prototip de matriu social, a partir de la posada en comú d’alguns dels seus projectes. Es proposaran, així, modes de generar narracions, noves fórmules alquímiques de resistències político-afectives, encanteris que qüestionen la construcció del relat general, assumit i interioritzat, així com estratègies de treball i eines metodològiques des de la investigació en art.

El taller serà eminentment pràctic. Per tal que sigui efectiu i afectiu es requerirà que els assistents mostrin una actitud proactiva.

El taller és una proposta de Carolina Jiménez i Jordi Vernis, equip de mediació 2018, per a desenvolupar-se en el marc de l’activitat formativa de Sala d’Art Jove.

Regina de Miguel desenvolupa el seu treball com a artista des de l’agenciament crític i interdisciplinar en processos i convergències enfocades a la producció d’objectes i coneixements híbrids. Entre les seves exposicions individuals figuren Aura Nera, Arts Santa Mònica, 2016; Ansible, Maisterravalbuena Gallery, Madrid, 2015; All Knowledge Is Enveloped in Darkness, Kusthalle Sao Paulo, 2014; Nouvelle Sicence Vague Fiction, General Public, Berlin, 2011; El aire aún no respirado, MUSAC, León 2008.
www.reginademiguel.net

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
23 de març 2018 – 24 de març 2018
títol
V.I.T.R.I.O.L. Estratègies d’investigació per a projectes audiovisuals
programa
0 activitats