nyamnyam (Ariadna Rodríguez i Iñaki Álvarez)
Activitat

Us convidem a jugar a l’app Fluffy Disk

nyamnyam (Ariadna Rodríguez i Iñaki Álvarez) EN RESiDÈNCiA. A l’Institut Barri Besòs

Cuinar per conèixer-nos, fer teatre sent nosaltres mateixos, entendre que el foc també és tecnologia, l’acció quotidiana d’estar junts com a metodologia. I si les coses virtuals són reals, però no realitzades? I llavors crear el lloc/joc, un lloc flonjo que s’allunya del disc dur, un joc elàstic en què podem crear relats infinits i imprevisibles a partir d’arxius col·lectius. Es diu Fluffy, és porosa, tova, de forma molt variable, i es dedica a fer volar la imaginació (app Fluffy Disk).

Amb els alumnes de segon d’ESO Nayara Arce, Saray Cortés, Hiba El Karfadi, Derek Escalona, Encarnación Fernández, Andrea Hernández, Saray de Jesús, Mariam Mekantsishvili, Víctor Rodríguez i Vasile Rupa i els professors Laura Domingo i Jordi Sánchez. 

La residència de nyamnyam a l’Institut Barri Besòs està comissariada i coordinada pel MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona). 

Col·laborador: Artur Castillo (programador)

Projecte realitzat en el marc de la desena edició de Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’associació A Bao A Qu.

Més informació a nyamnyam EN RESiDÈNCiA

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
5 de juny 2020
horari
11 h
preu
Gratuït
títol
Us convidem a jugar a l’app Fluffy Disk
localització
Online (nyamnyam EN RESiDÈNCiA)
dates
5 de juny 2020
títol
Us convidem a jugar a l’app Fluffy Disk
horari
11 h
localització
Online (nyamnyam EN RESiDÈNCiA)
preu
Gratuït
programa
0 activitats