Foto: Sílvia Poch
Activitat

TUTU

Als peus i al cervell. Schizoclub
Foto: Sílvia Poch

Les sessions de Tutu són odes a la vida, entre l’adrenalina més pura i la curiositat més genuïna. Com finestres que s’obren a horitzons tan pròxims com alienígenes, els seus sets corren pel paisatge amb la mateixa intensitat que ella viu altres facetes creatives de la seva vida. Més enllà de la possible enumeració d’estils ‒que aniria del bass house al trance còsmic, el grime abstracte, el tribalisme esquizofrènic, l’acid techno i experiments diversos‒ Tutu als plats pot anar del ball underground als sons més experimentals, i es dirigeix als peus i al cervell, per mantenir el cap ocupat i les sensacions a flor de pell.

En aquesta ocasió Gemma Planell presenta A volar!, la seva primera instalació, en la qual mescla sons i llits elàstics. Seguint amb l’adrenalina que caracteritza els seus projectes, Tutu tanca un any d’aventures convidant tothom a volar a l’atri del MACBA.

Gemma Planell punxa amb el nom de Tutu des de fa uns quants anys, sempre demostrant bon gust i personalitat, i posant en pràctica la seva idea d’explicar històries a partir dels seus sets. Poc amiga de les llums i l’atenció dels mitjans, ha anat construint pas a pas un estil personal que s’ha pogut escoltar en diversos clubs i festivals. Els enregistraments online per a ràdios i magazines demostren el seu talent únic.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
22 de desembre 2018
horari
18.30 h
títol
TUTU
programa
0 activitats