Translocalia. Benjamin Seroussi i Paula Nishijima
Activitat

The Museum is Closed

Translocalia
en curs
Translocalia. Benjamin Seroussi i Paula Nishijima

Translocalia és una xarxa de treball integrada per artistes, dissenyadors, curadors i professionals de disciplines diverses per plantejar el futur a través de l’art; una comunitat de professionals –principalment dones– que pretén desafiar i transformar l’statu quo. És una infraestructura flexible per posar a prova les idees i investigar contextos locals a fi de crear microprojectes artístics i accions participatives, que funciona com una eina per influenciar canvis sistèmics a través de l’art. Va començar el 2015 plantejant una nova metodologia curatorial que proposava treballar translocalment, qüestionant la noció de la «contemporaneïtat» global. La seva primera iniciativa va ser PROJECT_16, una proposta que va tenir lloc a Lahore, São Paulo i Londres amb projectes d’artistes que desenvolupen pràctiques participatives en l’espai públic i hi impliquen els seus usuaris, tractant de teixir un nou sistema de relacions a través de l’art.

En aquesta sessió es presentarà l’organització, la iniciativa PROJECT_16 i la conferència TRADERS, així com 400m², el proper projecte de la plataforma a Barcelona i Nàpols, i les artistes que s’hi han seleccionat.

Translocalia està comissariat per Lavinia Filippi, que ha treballat a Castello di Rivoli a Torí i al NCA a Lahore, i Amanda Masha Caminals, que ha treballat a INIVA i Autograph ABP a Londres i a Casa Triângulo a São Paulo. Totes dues són graduades en el Màster en Comissariat d’Art Contemporani del Royal College of Art de Londres.

Participants: Lavinia Filippi i Amanda Masha Caminals.

Segueix les sessions anteriors al blog http://themuseumisclosed.tumblr.com/

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
9 de maig 2017
horari
20 h
títol
The Museum is Closed
dates
9 de maig 2017
títol
The Museum is Closed
horari
20 h
programa
0 activitats