“Tenia coses adormides…”
Activitat
Curs escolar 2020 - 2021

“Tenia coses adormides…”

Grup de treball
en curs
.

Hi ha moltes maneres de visitar un museu. Una de possible: lentament, llargament, tranquil·lament… Com si fos una màquina que dosifica l’experiència de mica en mica i que demana l’ús d’altres sentits, dels coneixements i del temps; aprendre a mirar i  remirar, anar i venir, i retornar. Una visita de més d’un any, que converteix els visitants en hostes, gairebé subvertint o invertint l’expressió «endur-se el museu a casa». 

Aquest grup de treball està conformat per persones del Servei de Rehabilitació Comunitària de Ciutat Vella. De manera continuada, autònoma i sense guions preestablerts, s’endinsa en algunes exposicions i les «posa en pràctica», treballant-les des d’interessos particulars però generats conjuntament. Aquest treball es converteix també en una oportunitat per fer dels hostes amfitrions, i convida altres centres i entitats per oferir-los visites al museu conduïdes pels participants del grup.

 

Informació pràctica: 
  • Dates: Curs escolar

  • Preu: Gratuït

  • Inscripció: Aquest grup està conformat per persones del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) de Ciutat Vella. Si, des de l’àmbit de la salut mental comunitària, us interessa establir relació amb el MACBA, poseu-vos en contacte amb educacio [at] macba [dot] cat.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
Curs escolar 2020 – 2021
preu
Gratuït
títol
“Tenia coses adormides…”
dates
Curs escolar 2020 – 2021
títol
“Tenia coses adormides…”
preu
Gratuït
programa
0 activitats