Teenage Flock
Activitat

Teenage Flock

Dansa
en curs
Teenage Flock

Teenage Flock és una acció dirigida pel ballarí i coreògraf Aimar Pérez Galí amb estudiants de l’Institut Menéndez y Pelayo, del projecte EN RESiDÈNCiA, i els «roomers» d’HABITACIÓ 1418. Aquesta última sessió de Teenage Flock formarà part de la programació de MACBA ES VIU, una proposta de dansa i art contemporani. A partir de les habilitats adquirides a les sessions prèvies (7 de març i 11 d’abril), els participants interpretaran coreografies espontànies deixant-se portar pel grup i el moviment, negociant d’una manera col·lectiva com si es tractés d’una bandada d’ocells.

Des de 2009, «Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona» posa en contacte la creació contemporània amb estudiants de secundària, per mitjà de la presència continuada de creadors als centres educatius.

EN RESiDÈNCiA és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat conjuntament amb l’Associació A Bao A Qu. En el marc de la sisena edició d’EN RESiDÈNCiA (2014-2015), l’equip educatiu del Graner – Mercat de les Flors coordina la residència d’Aimar Pérez Galí a l’Institut Menéndez y Pelayo.

dates
18 d’abril 2015
títol
Teenage Flock
dates
18 d’abril 2015
títol
Teenage Flock
programa
0 activitats
destacats
1 resultats
vídeos
1 resultats
aquest contingut només es pot
visualitzar des de la biblioteca
del macba.
Teenage Flock. Aimar Pérez Galí – YouTube
Teenage Flock. Aimar Pérez Galí – YouTube
"Teenage Flock" és una acció dirigida pel ballarí i coreògraf Aimar Pérez Galí amb estudiants de l’Institut Menéndez y Pelayo, del projecte EN RESiDÈNCiA, i …