Teenage Flock
Activitat

Teenage Flock

Taller a càrrec d’Aimar Pérez Galí
en curs
Teenage Flock

Teenage Flock és una acció dirigida pel ballarí i coreògraf Aimar Pérez Galí amb estudiants de l’Institut Menéndez y Pelayo, del projecte EN RESiDÈNCiA, i els «roomers» d’HABITACIÓ 1418.

El projecte parteix d’una premissa: es pot entendre l’adolescència com un estat de transformació constant? Es pot equiparar, per tant, a la dansa, al moviment, al ball? Durant aquest taller els joves descobriran, a través de la dansa, el seu propi cos i el dels altres. L’activitat es farà sempre en grup o en parelles.

Des de 2009, «Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona» posa en contacte la creació contemporània amb estudiants de secundària, per mitjà de la presència continuada de creadors als centres educatius.

EN RESiDÈNCiA és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat conjuntament amb l’Associació A Bao A Qu. En el marc de la sisena edició d’EN RESiDÈNCiA (2014-2015), l’equip educatiu del Graner – Mercat de les Flors coordina la residència d’Aimar Pérez Galí a l’Institut Menéndez y Pelayo.

Videos Habitació 1418

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
7 de març 2015 – 11 d’abril 2015
títol
Teenage Flock
dates
7 de març 2015 – 11 d’abril 2015
títol
Teenage Flock
programa
0 activitats
destacats
1 resultats
vídeos
1 resultats
aquest contingut només es pot
visualitzar des de la biblioteca
del macba.
Teenage Flock. Aimar Pérez Galí – YouTube
Teenage Flock. Aimar Pérez Galí – YouTube
"Teenage Flock" és una acció dirigida pel ballarí i coreògraf Aimar Pérez Galí amb estudiants de l’Institut Menéndez y Pelayo, del projecte EN RESiDÈNCiA, i …