Foto: Alba Rihe
Activitat

Taller Visual – A – Part

Habitació 1418
Foto: Alba Rihe

En aquest taller farem una revisió de la Història de l’Art des d’un punt de vista singular: exposarem i debatrem col·lectivament quins noms femenins no apareixen a la història de l’art reglada i acadèmica.

Utilitzant la tècnica del collage, compondrem un eix cronològic dadaista on les artistes, pensadores i agitadores culturals seran dones. Volem redescobrir figures femenines que han quedat a l’ombra, i per això necessitarem les aportacions de figures feministes dels rommers, que ens ajudaran a obrir un espai de debat.

Taller a càrrec d’Alba Rihe

Habitació 1418 és un punt de trobada entre roomers (com ells mateixos es denominen) que planteja una experiència alternativa a la institució, mitjançant la interacció amb artistes i la creació d’activitats pròpies. La intenció és arribar a joves de l’àrea metropolitana i crear un vincle amb el Raval, a la vegada que promou projectes de col·laboració amb altres espais creatius de la ciutat.

Dirigit durant els últims tres anys per Fito Conesa, des del setembre d’aquest any comença una nova etapa amb la direcció artística de Alba Rihe.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
14 d’octubre 2017
horari
17h
títol
Taller Visual – A – Part
programa
0 activitats