Rita McBride
Activitat

Taller de Nadal. Inventem objectes!

Taller per a famílies amb nens i nenes de 6-12 anys
Rita McBride "Awnings 1-5", 2001

Un artista ha pintat un quadrat blanc amb típex. Què s’hi amaga, sota aquesta correcció? És un quadre sense imatge, però potser hi podem escriure al damunt, fer-hi un altre dibuix. I aquesta biblioteca que només en veiem el rastre, quins llibres s’hi guardaven? Segurament ara viatgen pel món…

En aquest taller proposem investigar la representació del temps i la seva empremta, la relació inseparable entre realitat i aparença, els límits entre el que és animat i el que és inanimat. Canonades, miralls, tubs d’acer, un pàrquing en miniatura i una taula plena de coses ens conviden a pensar com a inventors, ens obren la imaginació. A través de la reutilització de materials i elements de la vida quotidiana, transformarem objectes per descontextualitzar-los i alterar-ne l’escala habitual. Es tracta d’executar desplaçaments formals mínims per reinventar l’ús del temps i de l’espai dins del museu.

A càrrec de l’equip d’educadors i educadores del museu.

Cada cap de setmana, el programa En família convida petits i grans a acostar-se al museu i compartir tallers amb artistes que, a través del cos, la veu, el traç, la paraula i el so, ens proposen altres maneres de fer, mirar, escoltar o pensar.
Entenem aquests tallers com a espais de creació i d’exploració sensorial col·lectiva, on es desdibuixen i es redefineixen les lògiques habituals entre tots els participants, on tant els nens com els adults proposen i fan; un espai i un temps compartits per activar la imaginació i obrir la porta a l’inesperat.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
27 de desembre 2017 – 5 de gener 2018
horari
11 h
títol
Taller de Nadal. Inventem objectes!
dates
27 de desembre 2017 – 5 de gener 2018
títol
Taller de Nadal. Inventem objectes!
horari
11 h
programa
0 activitats
galeria d’imatges
1 imatges
aquest contingut només es pot
visualitzar des de la biblioteca
del macba.
OBRA TITLE
OBRA TITLE
yyyy-YYYY
ARTIST NAME
aquest contingut només es pot
visualitzar des de la biblioteca
del macba.