Surplus
Activitat

Surplus

MACBA es viu
en curs
Surplus

Surplus intenta activar percepcions, traslladar al cos l’experiència d’observar. Dóna visibilitat a altres maneres d’experimentar el fet de veure, obrint el llindar de potencialitats entorn de la nostra relació de manera mòbil i constant. I ho fa dintre d’un marc d’observació que remodela l’experiència del cos com a subjecte-objecte, en una redefinició recurrent.

Amb Surplus ens observem a través de les relacions que establim. El treball parteix de la sensibilització del cos dels performers i dels espectadors per mobilitzar la relació d’un mateix amb l’altre, en un esdeveniment que fa visible el seu procés, la seva construcció i els múltiples enfocaments.

Surplus incita l’espectador a prestar atenció al flux de la seva observació i a viatjar per diferents associacions i lectures, sense comprometre’s amb una interpretació única; l’anima a renovar del seu esdevenir i a sacsejar la mirada.

Activitat organitzada per Mostra IN SITU, amb el suport d’Arts Santa Mònica.

Marina Colomina és coreògrafa, ballarina i artista visual. El 2007 es llicencia en Belles Arts a Barcelona. El 2008 marxa a Holanda per centrar-se en la creació coreogràfica. El 2013 es llicencia a l’School of New Dance Development, a Amsterdam. Posteriorment torna a Barcelona. El 2014 rep la beca DanceWeb (Impulstanz). El 2015 crea amb Carles Casallachs la companyia Abast Elàstic, amb la voluntat d’expandir la dansa cap a altres territoris. A.U.R.A. (Ahora Usted Recibirá Algo) és el seu primer treball en col·laboració. El 2016 entra a formar part del col·lectiu ARTAS de La Poderosa, espai per a la dansa i els seus contaminants. El seu treball s’ha presentat a Holanda, Estats Units, Alemanya i Espanya. Com a intèrpret ha treballat amb Deborah Hay, Ann Liv Young, Benoit Lachambre, Magdalena Ptasznic i Marta Ziolek, entre d’altres.

Magdalena Ptasznik és una coreògrafa i intèrpret polonesa. Graduada en Sociologia a la Universitat de Varsòvia (2006) i en Dansa a l’School for New Dance Development a Amsterdam (2011). Ha estudiat, entre d’altres, amb Debora Hay, Ria Higler, Meg Stuart, Robert Steijn, Lisa Nelson, La Ribot, Igor Dobricic i Rosalind Crisp. El 2011 rep la beca DanceWeb (Impulstanz). Actualment viu a Varsòvia, on ha cofundat el primer espai per a la dansa i la coreografia a Varsòvia, Center in Motion. Crea treballs en solitari com surface.territory (2012) o Surfing (2014), en col·laboració i com a intèrpret

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
19 de març 2016
títol
Surplus
dates
19 de març 2016
títol
Surplus
programa
0 activitats
vídeos
1 resultats
aquest contingut només es pot
visualitzar des de la biblioteca
del macba.
Surplus – YouTube
Surplus – YouTube
"Surplus" incita l’espectador a prestar atenció al flux de la seva observació i a viatjar per diferents associacions i lectures, sense comprometre’s amb una …