Foto: Bárbara Martínez Huergo
Activitat

Ruta de reciclatge d’aliments

21 Personae
Foto: Bárbara Martínez Huergo

Des que es va implementar ja fa més de sis anys, el col·lectiu de reciclatge d’aliments es manté ric i divers. La seva activitat se centra a criticar la sobreproducció alimentària del capitalisme consumista i la societat de la malversació. Aquest hiperconsum desbocat culmina amb el malbaratament d’aliments en bon estat per meres qüestions estètiques, una manipulació maldestra o exigències de mercat. La xarxa activista té per objectiu satisfer la necessitat bàsica de l’alimentació mitjançant el suport mutu i la solidaritat basats en la politització i les estratègies de gestió de rutes de recollida d’aliments. S’organitza, de manera col·lectiva i horitzontal, la recollida setmanal d’aliments i se’n fa el repartiment en assemblea; alhora es duen a terme activitats per tal de crear vincles de confiança i empatia entre les persones participants. A través de la xarxa, s’aprofiten i es gestionen aliments sobrants que, si no fos així, acabarien a les escombraries tot i trobar-se en bon estat.

Aquesta trobada consisteix a sumar-se a un dels recorreguts setmanals de la xarxa amb l’ànim de participar-hi de manera activa i respectuosa i aprendre a autogestionar-se. Perquè el menjar és un dret i no una mercaderia.

Coordinat per Héctor Acuña, Laura Arensburg i Emil Becerril

dates
17 de desembre 2018
horari
20 h
títol
Ruta de reciclatge d’aliments
dates
17 de desembre 2018
títol
Ruta de reciclatge d’aliments
horari
20 h
programa
0 activitats