Ruta
Activitat
App disponible

Ruta “Aliades”

Ruta autònoma amb app mòbil
en curs

Comencem a caminar. Un pas, dos passos, tres passos mirant a terra… i algunes sorpreses. Aquesta app tracta de les plantes aliades, les nostres amigues que curen, nodreixen i equilibren, i que van emergir de l’asfalt de la ciutat durant la pandèmia. Algunes ja hi eren i no ens en vam adonar, d’altres segueixen sent-hi i ara aprenem a reconèixer-les.

El passeig, tot seguint el protocol sanitari del primer confinament del març del 2020, tindrà lloc en un radi d’1 km en el barri del Poblenou. El passeig començarà i acabarà en el número 46 del carrer Badajoz a partir d’una aplicació mòbil formada per un mapa, una audioguia i fotografies. El recorregut passa per 10 punts on poden créixer, en les esquerdes del formigó, diverses espècies reconegudes pels seus efectes ancestrals al nostre cos i la nostra ment. L’audioguia ens explica històries i característiques de totes elles: les parietàries, els trèvols, les dents de lleó, etc., i ens convida, en cada pas que fem, a despertar el cos i els seus múltiples nivells de comunicació i escolta.

Aquest recorregut és una acció que es pot fer individualment o en grup. La ruta de les plantes “Aliades” és una activitat autònoma que contempla, a través d’una nova mirada, els esforços de supervivència d’un ambient soscavat per obres i construccions en una ciutat viva. En aquesta activitat tenim la missió de posar en relleu aquests petits rastres de cura, coneixement i connexió entre nosaltres i la natura.

App ja disponible en els sistemes operatius iOS i Android. Es recomana començar la ruta al carrer Badajoz 46. A partir d’aquest punt es comença la ruta “Aliades” pels carrers del Poblenou tot seguint les indicacions de l’app.

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de pei [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 79 05.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
App disponible
localització
Es recomana començar la ruta a C/Badagoz, 46 i seguir pels carrers de Poblenou
títol
Ruta “Aliades”
dates
App disponible
títol
Ruta “Aliades”
localització
Es recomana començar la ruta a C/Badagoz, 46 i seguir pels carrers de Poblenou
programa
0 activitats