.
Activitat

Rodatge d’un curt

Habitació 1418
.

Proposem la creació d’un curtmetratge, passant per totes les fases d’execució –preproducció, producció i postproducció. D’aquesta manera entendrem com es realitza un audiovisual de ficció i l’impacte que pot tenir en el nostre món: frenètic, global, però sobretot humà.

La metodologia és de caràcter pràctic, i el treball es durà a terme per grups: amb l’ajuda dels telèfons mòbils crearem obres que parlin sobre nosaltres i el nostre entorn.

El resultat serà, doncs, un curt produït per grups, de la mà de Marc Esquirol i estudiants de l’ESCAC, que ajudaran a idear, narrar, planificar, il·luminar, gravar i muntar. A més, els projectes seran visualitzats al llarg de l’u22 Film Festival (el 27 d’abril al MACBA), un festival de cinema per a joves.

Habitació 1418 és com un laboratori on es treballa colze a colze amb els artistes, però és també un lloc de trobada per passar-hi la tarda, proposar tallers i transitar el museu d’una altra manera. És un espai on els joves comparteixen coneixements i aprenen coses mentre les fan.

L’artista Alba Rihe continuarà el programa encetat el trimestre passat. Es tracta d’un treball experimental guiat pels desitjos i les inquietuds dels mateixos participants, que té en compte tant allò que volen aprendre com allò que cadascú pot ensenyar.

Obrim l’Habitació cada dissabte a partir de les 17 h. T’hi esperem!

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
6 d’abril 2019 – 27 d’abril 2019
horari
17 h
títol
Rodatge d’un curt
dates
6 d’abril 2019 – 27 d’abril 2019
títol
Rodatge d’un curt
horari
17 h
programa
0 activitats