Ràdio 1418
Activitat

Ràdio 1418

Habitació 1418
en curs
Crèdits: Tallerista

Bona tarda, us parlem des del punt més neuràlgic de Barcelona: som a Ràdio 1418!

En aquest taller, entrarem en contacte amb les eines tècniques que hi ha a la ràdio i pensarem què volem dir col·lectivament i com ho volem dir. Explorarem la nostra veu, les entonacions, com modulem i expressem, com la vibració es relaciona amb el cos, provarem de fer sons…

El projecte de Ràdio 1418 el definirem entre totes, al llarg de l’any, amb una proposta de trobada i treball bimensual. Entra amb nosaltres a l’Habitació 1418!

Taller a càrrec d’Alexander Arilla i Alba Rihe

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l’artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte de 17 a 21 h. T’hi esperem!

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
12 de maig 2018
horari
17 h
títol
Ràdio 1418
dates
12 de maig 2018
títol
Ràdio 1418
horari
17 h
programa
0 activitats