Crèdits: Tallerista
Activitat

#PrimeríssimPrimerPla Cabaret

Habitació 1418
en curs
Crèdits: Tallerista

Per acabar el mes, crispetes i acció!

Ambientat en el Berlín de 1931, Cabaret (Bob Fosse, 1972) és el musical que mostra com deixar-se guiar pel cor per sobreviure en un món que s’enfonsa. Governat pel seu inquietant i divertit Mestre de Cerimònies (MCee), el Kit Kat Club escenifica la convivència entre l’imparable creixement de la hidra nazi i la fingida normalitat quotidiana dels protagonistes: la cantant anglesa Sally Bowles i el novel·lista nord-americà Cliff Bradshaw, o l’enamorament entre Fräulein Schneider i el propietari jueu d’una fruiteria, Herr Schultz.

En acabar, obrim debat amb Alba Rihe per comentar el film.

Taller a càrrec d’Alba Rihe

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l’artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte de 17 a 21 h. T’hi esperem!

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
3 de març 2018
horari
17 h
títol
#PrimeríssimPrimerPla Cabaret
dates
3 de març 2018
títol
#PrimeríssimPrimerPla Cabaret
horari
17 h
programa
0 activitats