PUNTS DE FUGA / PUNTOS DE FUGA / VANISHING POINTS
Activitat

Presentació de PUNTS DE FUGA / PUNTOS DE FUGA / VANISHING POINTS

Una publicació de Cal Cego. Col·lecció d'Art Contemporani
en curs
PUNTS DE FUGA / PUNTOS DE FUGA / VANISHING POINTS

Per a la presentació de Punts de fuga al MACBA, hem convidat persones vinculades a les pràctiques artístiques des de diferents perspectives (des de la pràctica galerística, l’artística, la del disseny gràfic i la crítica-comissarial) per parlar sobre les set nocions a partir de les quals hem articulat la publicació. Es tracta d’unes nocions clau relacionades amb les línies discursives de la col·lecció i que també constitueixen temes essencials en el debat actual al voltant del treball en art: nomadisme, creació de coneixement, col·laboració, processos, relacions intergeneracionals, desjerarquització i la relació art-vida.
El llibre, del qual s’han fet tres edicions independents en català, castellà i anglès, compta amb textos de David Armengol, Pilar Bonet, Raimundas Malašauskas, Martí Manen, Frederic Montornés, Laurence Rassel i David G. Torres, així com amb una catalogació completa de les obres de la col·lecció. L’edició ha anat a càrrec de Montse Badia i el disseny gràfic d’Àlex Gifreu.

Amb la participació d’Àngels de la Mota (galerista), Lúa Coderch (artista) i Àlex Gifreu (dissenyador gràfic i editor). Modera: Montse Badia, crítica d’art, comissària d’exposicions i directora artística de Cal Cego.

dates
14 de maig 2018
horari
19 h
títol
Presentació de PUNTS DE FUGA / PUNTOS DE FUGA / VANISHING POINTS
programa
0 activitats