Joan Brossa
Activitat

Poesia escènica I: al voltant de Dau al Set, de Joan Brossa

Les peces teatrals de Brossa des del 1945 fins al 1950
en curs
Joan Brossa "Fragment del manuscrit Escenes d'equitació", 1947

El MACBA, juntament amb la Fundació Joan Brossa, Arola Editors i els amics de La Seca Espai Brossa, presenten el llibre Poesia escènica I: al voltant de Dau al Set, de Joan Brossa, que comprèn les peces que el poeta va escriure des del 1945 fins al 1950, època en què també formava part del grup.

La presentació del llibre anirà a càrrec de Jordi Coca, dramaturg i autor del primer llibre sobre Brossa l’any 1971 i de molts articles sobre la seva obra. Faran la introducció Glòria Bordons i Hermann Bonnín, patrons de la Fundació Brossa.

Amb ocasió d’aquesta presentació s’exposaran els manuscrits dels textos publicats en aquest volum, així com altres documents de l’època provinents de l’arxiu de Joan Brossa. En acabar, es representarà El pas, una petita peça teatral inèdita del 1946, protagonitzada per Laura Aubert, Javier Beltrán, Ricard Farré, David Marcé i Guille Vidal, dirigits per Moisès Maicas, i amb la col·laboració de Toni Giró, Jordi Palà i Anna Tantull en la confecció de l’espai.

Amb la col·laboració de: Fundació Joan Brossa, Arola Editors, La Seca Espai Brossa i Institució de les Lletres Catalanes.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
26 d’abril 2012
preu
Centre d’Estudis i Documentació MACBA. Entrada gratuïta. Aforament limitat
títol
Poesia escènica I: al voltant de Dau al Set, de Joan Brossa
programa
0 activitats