PÍCNIC PINYATA. HI ESTÀS INVITED!
Activitat
Divendres 24 de maig de 2024

PÍCNIC PIÑATA. HI ESTÀS INVITED! 

Sopar de tàper amb Colectivo Palomita i Las Incendio
en curs

PÍCNIC PINYATA. HI ESTÀS INVITED! és una festa on compartim el procés que hem dut a terme amb Las Incendio i el Colectivo Palomita. Una trobada moguda pel desig d’envair subtilment el museu, deixant-hi empremtes imperceptibles i aprofitant la nit per ocupar-lo. 

Estructures que fan un paisatge o una cabana, tinta invisible, una pinyata i un sopar compartit. Aquestes són les estratègies que posarem en joc per habitar el museu des d’una perspectiva lúdica. Aprofitarem per relatar les nostres vivències al museu i presentar un conjunt de materials generats al llarg del curs. En família, com un bol de crispetes, disruptives com un incendi. Porta el teu tàper per compartir el sopar! 

Aquesta activitat s’emmarca en els projectes Grup de joves i Els nens i les nenes del barri, espai permanent on joves i nenis del barri poden experimentar amb una artista, compartint una experiència col·lectiva per fer del museu una zona elàstica i oberta a la imaginació. 

A càrrec del Colectivo Palomita i Las Incendio, Marc Larré i Amaia Martín, artistes, i Ricardo Pérez-Hita i Isaac Sanjuan, educadors i coordinadors de l’àrea d’Educació. 

Si tens cap dubte, pots contactar amb nosaltres a través del correu rperezhita@macba.cat

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
Divendres 24 de maig de 2024
horari
19:00 h
localització
Edifici Meier
títol
PÍCNIC PIÑATA. HI ESTÀS INVITED! 
idioma
Català i castellà
preu
Gratuït amb inscripció prèvia
participants
Marc Larré
Barcelona, 1978
Amaia Martín
PÍCNIC PIÑATA. HI ESTÀS INVITED! 
2 artistes
amb el suport de
Contacte
Si tens cap dubte, pots contactar amb nosaltres a través del correu.
rperezhita@macba.cat

també et pot interessar