Pel·liculats
Activitat

Pel·liculats

A càrrec de Laura Ginès i "A Home In Progress Film" en col·laboració amb l'alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona
Pel·liculats

Octubre s’ha convertit, a petició dels habitants de l’Habitació, en el mes del cinema. Serà el moment d’aprendre a gestionar un guió, elaborar un storyboard i submergir-se en el que implica un rodatge, la tasca laboriosa de la postproducció i els misteris del doblatge.

A partir d’un fragment d’una pel·lícula preexistent I amb marcada pertinença a un gènere cinematogràfic concret, es tractarà de manipular-la afegint, redibuixant i esborrant‐ne elements o resonoritzant‐la per aconseguir convertir‐la en una peça pròpia d’un gènere completament diferent; que deixi de ser un documental d’animals per convertir‐se en una història de gàngsters, que un western esdevingui un film de terror o la ciència ficció una pel·lícula d’època.

El resultat d’aquesta experiència s’exhibirà en l’edició del Festival l´Alternativa i també es podrà difondre en el web del Festival i d’Habitació 1418. Per tant creiem que no es tracta exclusivament d’un taller sinó d’una producció audiovisual.

Aquesta experiència ocuparà tot el mes i serà la preparació per a la gran estrena al Festival l’Alternativa a la fi de novembre.

http://vimeo.com/78816588

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
4 d’octubre 2014 – 25 d’octubre 2014
títol
Pel·liculats
programa
0 activitats
vídeos
2 resultats
aquest contingut només es pot
visualitzar des de la biblioteca
del macba.
Habitació 1418 – YouTube
Habitació 1418 – YouTube
El MACBA i el CCCB proposen un nou espai d'activitat per al públic d'entre 14 i 18 anys. Habitació 1418 és un punt de trobada actiu que s'obrirà cada dissabt…
llista de reproducció
04:19
Habitació 1418 – YouTube
02:11
Pel·liculats (Film colectivo, BCN 2014) – YouTube