Foto: La fotogràfica
Activitat

Parlem de Col·lecció amb el Grup de treball

en curs
Foto: La fotogràfica

Visitem “Un Segle Breu: Col·lecció” amb el Grup de treball sobre la Col·lecció (Anna Botó, Júlia Calvo, Paco Escobar, Mónica Galván, Mònica Moreno i Àngels Pradilla).

Des de fa dos anys, el Grup de treball sobre la Col·lecció ha estat investigant des de la pràctica sobre altres maneres de veure i gaudir d’un museu. A partir de trobades periòdiques, les seves discussions i exercicis s’han orientat cap a la creació de constel·lacions d’imatges i l’elaboració de protocols propis per intervenir en les obres del MACBA. El dia 6 d’abril, des del cos i la paraula, plantejaran una reflexió sobre art, llenguatge i feminismes. El 4 de maig, presentaran en primícia una Màquina Desitjant, i dialogaran amb les obres més col·lectivistes d’una col·lecció que es presenta des de la radicalitat. Així es posa en pràctica la proposta situacionista de formar un grup especialitzat de no especialistes, en aquest cas dedicat a generar continguts simultàniament dins i fora del museu.

El programa Parlem de… vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial. En el cas de l’exposició dedicada a Christian Marclay, el Parlem es transforma en un Interpretem per oferir una aproximació més adequada a la seva obra.

dates
6 d’abril 2019
horari
18 h
títol
Parlem de Col·lecció amb el Grup de treball
programa
0 activitats