Collage tèxtil amb diferents teixits com llana i botons
Activitat
Del 29 de juny al 22 de juliol de 2022

nuar-embastar-repuntar-sargir

Esplais i casals d’estiu (de 6 a 12 anys)
en curs
Foto: Vanesa Varela

Hi ha moltes maneres de combinar o combinar-se. En aquest taller ens deixarem guiar pels nostres sentits per crear un collage tèxtil, espontani i col·lectiu. Jugarem amb fils, botons, cremalleres i velcros, per assajar diversos tipus d’unions col·lectives, estables o temporals, pensades i accidentals. Quantes formes poden sortir d’un poti-poti creat per tantes mans?

En ressonància amb la presència del tèxtil a les sales del museu de l’exposició Teresa Lanceta. Teixir com a codi obert, plantegem una proposta on posar al centre la materialitat dels teixits i les seves formes de treball.

dates
Del 29 de juny al 22 de juliol de 2022
horari
10:00 h
preu
40 € per grup
títol
nuar-embastar-repuntar-sargir
localització
Atri
participant
Vanesa Varela
Vanesa Varela (Lugo, 1979) és artista i dissenyadora. El seu interès es desplaça entre la creació d’objectes artístics i la intervenció d’objectes quotidians (especialment peces de roba) que continuen —encara que resignificats— funcionant com a tals. Forma part de la seva pràctica la creació de tallers i altres espais de trobada com a punt de partida per a l’elaboració de narracions col·lectives, especialment relacionades amb la memòria i el cos. Ha exposat, entre d’altres, a l’Espai 13 de la Fundació Joan Miró, a l’Arts Santa Mònica o a la Sala d’Art Jove. També va participar en diversos col·lectius, com ara Ediciones Modelo, Enmedio, Mitja Subversiva o Niu d’aranyes, i en projectes educatius com EN RESiDÈNCiA, a l’Institut Doctor Puigvert.
llegir-ne més
nuar-embastar-repuntar-sargir
1 artistes
programa
0 activitats