Vista de l'obra
Activitat

No pot ser aquí! Objectes desplaçats, subjectes en trànsit

Miralda i Octavi Rofes: una conversa oberta entorn de 'Santa Comida' i 'Twin'.
Vista de l'obra "Santa Comida" de Miralda, que forma part de l’exposició “L'art de la primera globalització. Episodis Crítics (1957-2011). Col·lecció MACBA”, 2012-2013.

Santa Comida és una instal·lació que tracta del menjar ofert als déus Orisha, divinitats de la religió Ioruba, com a fenomen de supervivència transcultural. I Twin desplega els processos d’investigació, les estratègies de producció i els relats que van donar lloc a la instal·lació Twin Tastes & Tongues en l’última Biennal de Xangai.

Les dues propostes de Miralda responen al seu interès per la gastronomia com a forma d’explorar els imaginaris, les tradicions, rituals, polítiques i formes d’organització social a través del menjar. Conceptes com les ofrenes, l’energia curativa dels aliments i la circulació de béns i comportaments en un món global són centrals en la visita que el mateix Miralda i l’antropòleg Octavi Rofes oferiran per a aquestes instal·lacions.

Al final de la visita, els assistents podran gaudir d’una petita degustació, a càrrec de l’associació cultural Nyamnyam i del restaurant Mosquito.

El programa MACBA es viu et descobreix el Museu i l’art contemporani d’una forma sorprenent i diferent. Cada dissabte fins a les 21 h experimenta i gaudeix d’una visita amb activitats especials com dansa, música, cinema i performances.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
15 de juny 2013
preu
Accés amb l’entrada al Museu.
títol
No pot ser aquí! Objectes desplaçats, subjectes en trànsit
programa
0 activitats
vídeos
1 resultats
aquest contingut només es pot
visualitzar des de la biblioteca
del macba.
No pot ser aquí! Objectes desplaçats, subjectes en trànsit – YouTube
No pot ser aquí! Objectes desplaçats, subjectes en trànsit – YouTube
Miralda i Octavi Rofes: una conversa oberta entorn de 'Santa Comida' i 'Twin'."Santa Comida" és una instal·lació que tracta del menjar ofert als déus Orisha,…