Families al terra envoltats de papers
Activitat
Dissabtes, fins el 25 de maig de 2024

Moure i commoure

Taller familiar (de 2 a 5 anys i de 6 a 12 anys)
MACBA en familia 2023-2024. Moure i commoure. Foto: Miquel Coll

Moure i commoure és una activitat familiar dins el programa MACBA en família que ens convida a explorar els racons, sons i objectes que habiten el museu a través del joc i l’activació dels nostres cossos.

Entre pràctiques col·lectives ens movem, ens commovem, ens afectem. Mitjançant l’experimentació en col·lectiu trobarem formes de creació amb les quals puguem entrar en relació entre nosaltres i amb totes les coses que habiten el museu.

Construïm vincles entre els cossos, les imatges, les paraules, els gestos, els sons i els afectes que sorgeixen de l’escolta i l’atenció. Per això tot és susceptible de convertir-se en matèria de joc: una caixa, una cama, un rotlle de paper de vàter, una història inventada. Una proposta que ens convida a explorar-nos des del cos i el moviment per seguir descobrint-nos con-vivint.

Aquest taller s’ofereix per a dues franges d’edat: de 2 a 5 i de 6 a 12 anys. Arrenca aquest Nadal amb un horari especial i continuarà tots els dissabtes fins al mes de maig. Consulta el calendari i fes la teva reserva. T’hi esperem! 

Una proposta de Las Cosas.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
Dissabtes, fins el 25 de maig de 2024
horari
11:30 h
localització
Atri
títol
Moure i commoure
idioma
Català i castellà
preu
Preu: 3 € per participant. 2 € acreditant situació de discapacitat. Gratuït amb carnets Família i Amic.
participant
El col·lectiu Las Cosas va néixer l’octubre del 2022 en una performance de llarga durada al MACBA. El col·lectiu format per Glòria Ros, ballarina i creadora que ha centrar la seva pràctica artística al voltant de la improvisació; Mauricio Sierra, que explora llenguatges escènics contemporanis en espais no convencionals, i Iver Zapata, creador, ballarí i performer, amb interès d’entrelligar els cossos en teories queer i ecofeministes contemporànies. Juntes treballen en projectes transdisciplinaris que indaguen en la percepció i l’activació d’altres relacions possibles entre les institucions i els ecosistemes que hi conviuen.
llegir-ne més
Moure i commoure
1 artistes
Contacte
SI TENS CAP CONSULTA NO DUBTIS EN POSAR-TE A CONTACTE AMB NOSALTRES.
per a més informació
macba@macba.cat 93 481 33 68