Mengem-nos les imatges
Activitat
Activitat posposada fins a nou avís

Mengem-nos les imatges!

Adreçat a famílies amb nens i nenes de 6-12 anys
en curs

Per dur a terme aquest taller, agafarem imatges de l’arxiu del museu i en farem una selecció responent a qüestions com: què és el que m’atrau d’aquestes imatges? Què tenen en comú? Què les diferencia? Com les podem agrupar? A partir de la seva pràctica artística, Ariadna Guiteras ens proposa explorar les nocions de cos i porositat, entenent el nostre cos com un ens porós i en constant relació amb l’entorn, amb les altres persones, amb els bacteris del nostre estómac… I ens aproximarem a una de les seves obertures: la boca. Experimentarem a La cuina del MACBA amb un material comestible, l’agaragar, i ens menjarem l’arxiu! Ens el farem nostre, el digerirem, deixarem que ens afecti i l’afectarem.

A càrrec d’Ariadna Guiteras, artista.

La pràctica d’Ariadna Guiteras comprèn la performance, el text, el dibuix i la instal·lació amb l’objectiu d’investigar els límits dels cossos humans i més que humans, així com les relacions que els constitueixen. Ha mostrat el seu treball en espais com l’11a Biennal d’Art Leandre Cristòfol (La Panera, Lleida), Tate Exchange (Londres), CentroCentro (Madrid), Loop (Barcelona), APA (Brussel·les), Swab Performance (Barcelona), àngels barcelona, Cuarto Espacio (Saragossa), Twin Gallery (Madrid), CA2M (Madrid), Sala Muncunill (Terrassa), H.AAC (Vic), Castell de Montjuïc (Barcelona), Chalton Gallery (Londres), Sant Andreu Contemporani (Barcelona), Arts Santa Mònica (Barcelona), Antic Teatre (Barcelona), MACBA (Barcelona), Werf 52 (Düsseldorf), Second Home (Berlín).

 

dates
Activitat posposada fins a nou avís
horari
11:30 h
títol
Mengem-nos les imatges!
localització
Atri del Museu
dates
Activitat posposada fins a nou avís
títol
Mengem-nos les imatges!
horari
11:30 h
localització
Atri del Museu
participant
Ariadna Guiteras
Barcelona, 1986
Ariadna Guiteras treballa amb performance, instal·lació i text per especular des d’una perspectiva política i visceral sobre els cossos i les relacions que els constitueixen. Ha estat artista resident a Gasworks (Londres), La Escocesa i Hangar (Barcelona). Ha mostrat la seva obra en diferents espais i festivals com Kosmopolis (CCCB, Barcelona), The Bower (Londres), Tate Exchange (Londres), Dilalica (Barcelona), CentroCentro (Madrid), 11a Biennal Leandre Cristòfol (La Panera, Lleida), MIAC (Lanzarote), La Capella (Barcelona), APA (Brussel·les), CA2M (Madrid), Sala Muncunill (Terrassa), H.AAC (Vic), Castell de Montjuïc (Barcelona), Chalton Gallery (Londres), Sant Andreu Contemporani (Barcelona), Arts Santa Mònica (Barcelona), Antic Teatre (Barcelona) i MACBA (Barcelona).
llegir-ne més
Mengem-nos les imatges!
1 artistes
programa
0 activitats