Mayra A. Rodríguez Castro
Activitat
Dijous 21 de març de 2024

Mayra A. Rodríguez Castro: Crisàlides

PEI Obert
Cançó per a molts moviments. Escenaris de creació col·lectiva
en curs

Mayra A. Rodríguez Castro presenta escrits de la seva col·lecció creixent, Crisàlides. Compostos entre continents, cada text acull la seva pròpia riba. A la crisàlida es transmuten les ales de l’animal.

Aquesta activitat es presenta en el marc de Cançó per a molts moviments, un experiment efímer en què la planta baixa del MACBA es converteix en escenari de trobades, converses i escoltes compartides. Comissariat per María Berríos i Sabel Gavaldon.

participant
Mayra A. Rodríguez Castro és escriptora i editora de Dream of Europe: selected seminars and interviews: 1984-1992 (Kenning Editions, 2020), una recopilació de seminaris i entrevistes inèdites d’Audre Lorde. Ha sigut becària d’investigació al The John F. Kennedy Institute of North American Studies (Universitat Lliure de Berlín, 2018) i ha rebut la beca Anne Waldman (Universitat Naropa, 2019). Les seves paraules han estat acollides per Dia Art Foundation, de Appel, Amant Foundation, The Brooklyn Rail, Changes Press Review i The Poetry Project entre altres.
llegir-ne més
Mayra A. Rodríguez Castro: Crisàlides
1 artistes
Views from the exhibition
més informació 02:23
exposició
From February 10, to April 1, 2024
Song for Many Movements: Scenes of Collective Creation
també et pot interessar