Matèria, textura i expressió
Activitat

Matèria, textura i expressió

en curs

A partir d'un recorregut per una selecció de les obres exposades, s'abordarà l'ús dels diferents materials que fa Antoni Tàpies en les seves obres, veient la manera com ha anat desenvolupant un procés que progressivament l'ha portat a incorporar matèries com la sorra i la pols com a elements essencials de les seves produccions artístiques.
Després, en el taller, els participants tindran l'oportunitat de manipular i experimentar amb diferents materials, fent barreges, que després utilitzaran per fer els seus propis treballs.

Tallers creats per MARTA BERROCAL.

A partir d’un recorregut per una selecció de les obres exposades, s’abordarà l’ús dels diferents materials que fa Antoni Tàpies en les seves obres, veient la manera com ha anat desenvolupant un procés que progressivament l’ha portat a incorporar matèries com la sorra i la pols com a elements essencials de les seves produccions artístiques.
Després, en el taller, els participants tindran l’oportunitat de manipular i experimentar amb diferents materials, fent barreges, que després utilitzaran per fer els seus propis treballs.

Tallers creats per MARTA BERROCAL.

dates
7 de març 2004 – 28 de març 2004
títol
Matèria, textura i expressió
programa
0 activitats