Lina Lapelyte - candy shop - the opera, performance documentation, Wet Sounds, London
Activitat

Lina Lapelyte

Lorem Ipsum
en curs
Lina Lapelyte - candy shop - the opera, performance documentation, Wet Sounds, London

Candy Shop és una cançó, una peça de música de cambra, una intervenció, una provocació, una audició i una classe de ball. Candy Shop converteix els jocs de poder de les cançons de rap en cançons de bressol, a través d’un relat sobre la bellesa, el gènere i la vida quotidiana. Es tracta d’una òpera interpretada per un septet de veus femenines, un cor masculí, una percussionista i banda orquestral, amb una combinació de textos de hip-hop, música electrònica i vídeo, que convida a una meditació col·lectiva sobre les jerarquies de poder.

Intèrprets: Nouria Bah / Anat Ben David / Sharon Gal / Heidi Heidelberg / Rebecca La Horrox / Lina Lapelyte
Percussionista: Maite Muñoz
Cor masculí: Backline
Càmera: Federico Vladimir Strate Pezdirc
Banda marcial: Societat Coral Girasol


Lina Lapelyte – Candy Shop – the Circus

PERFORMERS
Lina Lapelyte ha exposat obra a Magma, National Gallery of Art, Vílnius (2017); pavelló bàltic a la Biennal de Venècia (2016); Peculiar People, Focal Point Gallery, Southend-on-Sea, Regne Unit (2016); Double Bind, NILO, Reykjavík (2016) i Rupert, Vílnius (2015); Listening, Hayward Touring, Regne Unit (2015); Block Universe, Londres (2015); Park Nights, Serpentine, Londres (2014); Baltic CCA, Newcastle (2014); Eye and Lense, Whitechapel Gallery, Londres (2014); DRAF, Londres (2014); BBC Proms, Royal Albert Hall (2012), Londres.

Nouria Bah es va traslladar a Londres des dels Estats Units el 2012 per completar un màster en Antropologia a l’Escola d’Estudis Africans i Orientals de la Universitat de Londres. A més de prendre part a CandyShop, compon cançons d’influència folk, jazz i hip-hop amb ukelele i pedal de loop.

Anat-Ben David és performer i artista visual i sonora establerta a Londres. La seva obra aborda la relació que es produeix entre els diversos elements quan el text, el so i la imatge digital són vehiculats a través de la improvisació i la performance. Des de 2003 forma part de Chicks On Speed. El seu últim treball, Kairos, es va presentar a l’Stanley Picker Gallery de Londres i al Victoria and Albert Museum.

Sharon Gal és artista transdisciplinària, performer i músic. La seva pràctica inclou la improvisació lliure vocal i electrònica, el treball col·laboratiu en grups i les performances site specific, a més d’enregistraments de camp i emissions radiofòniques.

Heidi Heidelberg és cantant i guitarrista, la meitat del duo de flauta i veu i guitarra Bitch ‘n’ Monkas, a més de compositora i intèrpret de solos diversos. Col·labora amb un ampli ventall d’artistes, des de videoartistes experimentals fins a trios de jazz.

Rebecca La Horrox és compositora, performer i artista visual establerta al Regne Unit. La seva obra es desenvolupa en els àmbits de l’escultura, la música, la dansa i les instal·lacions. En les seves composicions, la performance visual, la música i el so es conjuren directament i indirectament a través de la veu, el cos o la cinestèsia objectual.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
27 de juliol 2017
horari
20.30 h
títol
Lina Lapelyte
dates
27 de juliol 2017
títol
Lina Lapelyte
horari
20.30 h
programa
0 activitats