Learning by Helping
Activitat

Learning by Helping

Habitació 1418
en curs
Learning by Helping

Com es viu el ritme sense so? Com altres cossos poden escoltar la vibració?

Els tallers de Learning by Helping tenen com a concepte clau la creativitat social aplicada sobre aquestes preguntes. Per això començarem la sessió aproximant-nos a la realitat d’altres persones, amb l’objectiu de generar empatia amb la problemàtica plantejada. A través de diferents exercicis i experiències sensorials, ens proposem viure la sensació de percebre la música com una persona hipoacúsica o sorda.

En aquest taller aprendrem teoria musical bàsica, i enfocarem el treball creatiu en el desenvolupament d’una sèrie d’instruments musicals dissenyats específicament perquè persones hipoacúsiques o sordes puguin gaudir de la música.

Taller a càrrec de Tomy Menga i Fernando Sola

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l’artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte a partir de les 17 h. T’hi esperem!

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
6 d’octubre 2018 – 13 d’octubre 2018
horari
17 h
títol
Learning by Helping
programa
0 activitats