Ku'dancin Afrobeatz
Activitat

Ku’dancin Afrobeatz

Habitació 1418
en curs
Ku'dancin Afrobeatz

Ku’dancin Afrobeatz, o Afrobeatz del Sud (en llengua hausa) és un projecte artístic i cultural que busca apropar diverses danses urbanes de l’Àfrica subsahariana a través del moviment i la reflexió.

El taller es desenvoluparà en tres parts. La primera part, de descoberta i reflexió, estarà destinada a donar a conèixer alguns dels estils urbans que existeixen als països de l’Àfrica subsahariana. Amb aquest exercici també es coneixeran els contextos en què es creen aquestes danses, els mestissatges implicats i els estils musicals que les acompanyen.

Seguirem amb una tria de tres estils i s’ensenyaran els passos característics de cada estil. I per acabar, durem a terme una expressió col·lectiva que consistirà a posar en diàleg els estils treballats mitjançant la improvisació i construir conjuntament una composició o coreografia per tal d’expressar les vivències i sentiments del grup, escollint amb criteri moviments i estil de dansa.

Taller a càrrec d’Inés Archer

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l’artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte de 17 a 21 h. T’hi esperem!

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
26 de maig 2018
horari
17 h
títol
Ku’dancin Afrobeatz
programa
0 activitats