Jornades d'Accessibilitat i Diversitat 2018
Activitat

Jornades d’Accessibilitat i Diversitat 2018

Com millorar l’experiència de les persones amb Discapacitat Intel·lectual i amb Trastorns de l’Espectre Autista ( TEA )
Jornades d'Accessibilitat i Diversitat 2018

En entorns inclusius, les persones amb Discapacitat Intel·lectual i amb Trastorns de l’Espectre Autista poden gaudir d’una vida normalitzada i desenvolupar les seves capacitats. Els equipaments culturals tenen un paper fonamental per promoure una cultura inclusiva, aquella que garanteix el gaudi dels serveis i béns culturals a totes les persones de la societat. Per aconseguir-ho, cal considerar les diferents necessitats i posar les eines adients.

En els darrers anys, s’han fet avanços en la promoció de l’accessibilitat universal tant en l’accessibilitat física com en la comunicativa, però és necessari fer un esforç més enllà i treballar per millorar l’accessibilitat cognitiva als equipaments culturals.

A les jornades, coneixerem les necessitats dels col·lectius però també les eines necessàries per aportar solucions. Alhora, es presentaran exemples de bones pràctiques i s’establirà un temps de reflexió i debat conjunt.

Comptarem amb professionals i experts de l’àmbit cultural i social i amb persones amb necessitats especials per compartir les seves experiències personals +info.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
29 de gener 2018
horari
9 h
títol
Jornades d’Accessibilitat i Diversitat 2018
programa
0 activitats