Vistes de l'exposició
Activitat
Diumenge 12 de febrer de 2023

Jornada Portes Obertes

Festivitat de Santa Eulàlia
en curs
Vistes de l'exposició Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica, 2022. Foto: Miquel Coll

Amb motiu de la festivitat de Santa Eulàlia, patrona de Barcelona, el diumenge dia 12 de febrer celebrem una jornada de portes obertes de 10 a 15 h.

Podràs visitar gratuïtament totes les exposicions en curs. Així mateix, a les 12 h, prèvia inscripció al web, pots participar de la visita comentada a l’exposició María Teresa Hincapié. Si aquest fos un principi d’infinit, a càrrec de pli-é collective.

Si ens visites de 10 a 14 h també podràs gaudir de la performance de María José Arjona: En silencio pero juntos, amb la col·laboració de Camilo Acosta, Marta Begué, Mamadou Diallo, Nicolás Poggi, Glòria Ros, Mauricio Sierra i Iver Zapata.

De 10 a 14:30 h, a la planta baixa del Centre d’Estudis i Documentació, pots visitar l’espai de lectura i familiar de l’exposició Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica. Un lloc per estar-t’hi, per relaxar-te, per compartir una estona. Un espai de joc d’infants, però també de lectura, d’aprenentatge i de distensió. Hi pots explorar les publicacions sobre obres i artistes de l’exposició, hi pots venir a llegir, a dialogar, a descansar o a estar-t’hi.

Et recomanem reservar anticipadament l’entrada gratuïta per gaudir de la jornada. Podràs seleccionar la franja horària i evitar esperes el dia de la visita.

Gaudeix d’aquesta jornada especial visitant el MACBA!

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
Diumenge 12 de febrer de 2023
horari
De 10:00 a 15:00 h
títol
Jornada Portes Obertes
preu
Gratuït
programa
0 activitats