I Jornades professionals de presentació de col·lectius i projectes emergents 
Activitat
Dimarts 25 de juny del 2024

I Jornades professionals de presentació de col·lectius i projectes emergents 

Art Nou 2024. Festival d’Art Emergent de Barcelona i L’Hospitalet
El Sielo, Raccoon projects, Oblicuas, Grup d’Estudi i Programa d’Investigació Curatorial (P.I.C.)

Les jornades tenen la voluntat de mapar el context jove que emergeix a la ciutat, i d’oferir-los un espai per poder presentar els seus projectes als professionals del sector. 

Aquest any, en el marc del Festival Art Nou i en col·laboració amb el MACBA i l’ICEC, hem organitzat unes jornades que tenen la voluntat no només de mapar el context jove que emergeix a la ciutat, sinó també d’oferir-los un espai per poder presentar els seus projectes als professionals del sector. En aquesta primera edició hi han estat convidats: El Sielo, Raccoon Projects, Oblicuas, Grup d’Estudi i P.I.C. En alguns casos es tracta d’espais autogestionats, altres operen en el marc de les institucions; uns tenen espai físic i altres, de grup de treball. Tots ells, però, responen d’una manera o altra a aquest ampli concepte d’emergència, ja que comencen el seu primer projecte. 

Les jornades, moderades per la directora d’Art Nou Clàudia Elies, constaran d’una presentació inicial de 15 minuts per a cadascun dels projectes i continuaran amb un espai final destinat al debat. Comptarem també amb la periodista Rita Roig, que farà una relatoria de l’acte. 

Aquestes jornades van dirigides a professionals del sector. És per això que adjuntem la vostra invitació i us demanem que reserveu plaça escrivint a artnou@artbarcelona.es, ja que l’aforament és limitat i ens faria molta il·lusió poder comptar amb vosaltres.  

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
Dimarts 25 de juny del 2024
horari
12:00 h
localització
Auditori Convent del MACBA
títol
I Jornades professionals de presentació de col·lectius i projectes emergents 
idioma
Català
preu
Gratuït. Amb inscripció prèvia. Places limitades.
contacte
Reserva de plaçes
artnou@artbarcelona.es