Harun Farocki. Lectura atenta
Activitat

Harun Farocki. Lectura atenta

en curs

El taller consistirà en un primer visonament de tres pel·lícules i la posterior anàlisi crítica de cadascuna d'elles, seqüència per seqüència, seleccionant determinats fotogrames, cosa que permetrà experimentar nous enfocaments i discursos sobre les pel·lícules, entre l'assaig, la crítica cinematogràfica i els estudis fílmics. Les pel·lícules seleccionades presenten característiques contraposades, tant pel que fa a la seva orientació més tradicional o experimental com als seus mitjans de producció.

El taller serà en anglès sense traducció simultània.

El taller consistirà en un primer visonament de tres pel·lícules i la posterior anàlisi crítica de cadascuna d’elles, seqüència per seqüència, seleccionant determinats fotogrames, cosa que permetrà experimentar nous enfocaments i discursos sobre les pel·lícules, entre l’assaig, la crítica cinematogràfica i els estudis fílmics. Les pel·lícules seleccionades presenten característiques contraposades, tant pel que fa a la seva orientació més tradicional o experimental com als seus mitjans de producció.

El taller serà en anglès sense traducció simultània.

dates
27 d’octubre 2004 – 29 d’octubre 2004
preu
Inscripció normal: 60 eurosEstudiants i aturats: 40 eurosAmics del MACBA, MEMBRES DE LA AAVV i alumnes del GOETHE INSTITUT: 30 euros
títol
Harun Farocki. Lectura atenta
programa
0 activitats