Habitanime
Activitat

Habitanime

A càrrec de l’equip del Festival B-Anime
en curs
Habitanime

Aquest dia Habitació 1418 es sumarà a les activitats proposades pel Festival B-Anime. Per encetar aquesta primera edició del B-Anime, els roomers d’Habitació 1418 i l’organització crearan sinèrgies per donar al festival l’essència de l’#Habitació1418.

A partir de trobades amb experts de l’anime i gairebé com si fos un viatge llampec a les profunditats del Japó, l’Habitació es submergeix en aquest calidoscopi o univers d’animació habitat per Luffy, Kakashi, Ryuk i els altres protagonistes. Tallers i trobades oberts a tothom per entendre, aprendre i viure l’anime!

El Festival B-Anime està organitzat per MAGOEXPERIENCE i MAGOPRODUCTION, en col·laboració amb el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i Habitació 1418. Compta amb el suport del Consolat del Japó a Barcelona, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), Televisió de Catalunya (TV3), la Japan Foundation de Madrid. Amb la col.laboració de Selecta Visión, la Facultat Blanquerna de Barcelona, de Filmoteca de Catalunya, Salón del Manga de Barcelona, Brigada SOS, Recetas Japonesas, Espai Daruma i Casa Asia entre d´altres.

dates
10 d’octubre 2015
títol
Habitanime
dates
10 d’octubre 2015
títol
Habitanime
programa
0 activitats
destacats
1 resultats