Taller Laura Llaneli
Activitat

Guau! Bup! Warf!

Adreçat a famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys
en curs
Taller Laura Llaneli

Els gossos borden de maneres diferents segons quina sigui la llengua que s’apropiï d’aquell so. També una mateixa porta grinyola de maneres diferents si n’hem de transcriure l’onomatopeia. Què escoltem dins i fora del museu? Com podem transcriure aquests sons? De la mà de l’artista Laura Llaneli, en aquest taller escoltarem, parlarem i traçarem textos poètics a partir d’allò que escoltem: la verbalització del so d’un espai, la seva percepció i l’apropiació que en fem a partir del grafisme de la paraula, la comunicació del so feta fonema.

Laura Llaneli (Granada 1986) va cursar estudis musicals i diplomatura en Disseny Gràfic. És llicenciada en Belles Arts i màster en Art Sonor per la Universitat de Barcelona. És membre de Sons de Barcelona, del col·lectiu Nenazas i dels grups de música Black Baltic i Pradera. També és editora del bloc d’art sonor d’Hangar.

El seu treball explora la relació entre la producció i l’experiència sonora-musical, i les pràctiques i els dispositius de les arts visuals contemporànies: emfasitza l’impacte de les variacions sobre els patrons i estructures estables en certs productes culturals, posa a prova la resistència del so pop com a icona social, altera cançons de la música popular recent o varia paràmetres a través de la traducció, la qualitat temporal o l’espacial. El seu treball se centra en la producció, educació i investigació artística i musical, i els seus projectes es formalitzen en concerts, instal·lacions, performances, discos o publicacions.

Entre les seves exposicions, activitats i premis destaquen la Biennal de Valls 2017, programes d’educació com Creadors en Residència, Bòlit mentor i Magnet (MACBA), Embarrat (Lleida), Premi Miquel Casablancas 2016, Casaplan (Valparaíso, Xile), Swinton & Grant (Madrid), Lo Pati (Amposta), MMSU (Croàcia), Art3 (França), festival TSONAMI (Xile) Bcn Producció 2014 i FAQ-Factotum (Fundació Antoni Tàpies).
www.laurallaneli.com/

Cada cap de setmana, el programa En família convida petits i grans a acostar-se al museu i compartir tallers amb artistes que, a través del cos, la veu, el traç, la paraula i el so, ens proposen altres maneres de fer, mirar, escoltar o pensar.
Entenem aquests tallers com a espais de creació i d’exploració sensorial col·lectiva, on es desdibuixen i es redefineixen les lògiques habituals entre tots els participants, on tant els nens com els adults proposen i fan; un espai i un temps compartits per activar la imaginació i obrir la porta a l’inesperat.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
28 de gener 2018 – 25 de febrer 2018
horari
12 h
títol
Guau! Bup! Warf!
dates
28 de gener 2018 – 25 de febrer 2018
títol
Guau! Bup! Warf!
horari
12 h
programa
0 activitats