Roberto Jacoby a casa seva a Buenos Aires, 2018. Foto: Nacho Marciano
Activitat

Golosina caníbal

Cançons i poemes de Roberto Jacoby, juntament amb Nacho Marciano
Roberto Jacoby a casa seva a Buenos Aires, 2018. Foto: Nacho Marciano

Roberto Jacoby (Buenos Aires, 1944) és un animador clau de l’escena cultural argentina des dels anys seixanta. Va ser fundador del grup Arte de los Medios, impulsor de Tucumán Arde, sociòleg del Cordobazo, lletrista del grup de rock Virus, fundador de societats experimentals com Chacra i Proyecto Venus i impulsor de la revista ramona. Durant l’any 2018 han aparegut gairebé a l’uníson els seus poemaris Exposición, Poema Rosales, Rara, El castillo inflable i Tadzio. I un àlbum amb sis cançons seves noves, amb música de Nacho Marciano, titulat Golosina caníbal.

Nacho Marciano (Buenos Aires, 1979) és músic, compositor, autor i dibuixant argentí. Té quinze discos editats, ja sigui com a productor, com a solista o com a membre de les bandes Ahora i Pasolinis. El seu últim treball, 9 versiones de Lennon, és un àlbum de reversions de John Lennon en castellà.

Jacoby presentarà al costat de Marciano les cançons del nou disc, llegirà alguns dels seus poemes i conversarà (ell insisteix que la conversa és el seu gènere preferit) amb Ferran Barenblit, director del MACBA.

dates
13 d’octubre 2018
horari
18.30 h
títol
Golosina caníbal
programa
0 activitats