Gimme more o dona-me’n més!
Activitat

Gimme more o dona-me’n més!

Habitació 1418
en curs
Crèdits: Tallerista

Farem boom boom, txutxutxu, piu piu piu piu, ah ah ah ah, ooohhhhhhhhhhhh, ras, ras, ras, tumbatumbatumbatumba, tumba patumba, ie ie, ie ie ie, ui sí, melón melón. Tras tras tras, tris tris tris, aquí caic, aquí m’aixeco i avall que fa baixada, txis txas, llestos, txis txas, tornem-hi!

A Gimme more o dona-me’n més! compartim eines essencials en la nostra feina com la composició instantània a partir de l’estat alterat que induïm en els nostres cossos, sempre des de la respiració, i que ens permet improvisar i connectar amb els altres cap a una consciència de grup.

Farem servir eines del ioga kundalini, la meditació dinàmica, el BMC (Body Mind Centering), el trànsit i la risoteràpia, i proposarem un camp d’investigació i exploració personal i/o grupal on puguem enriquir i complexitzar la manera d’estar davant d’algú que ens mira.

Taller a càrrec de Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l’artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte de 17 a 21 h. T’hi esperem!

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
14 d’abril 2018
horari
17 h
títol
Gimme more o dona-me’n més!
dates
14 d’abril 2018
títol
Gimme more o dona-me’n més!
horari
17 h
programa
0 activitats
galeria d’imatges
1 imatges
aquest contingut només es pot
visualitzar des de la biblioteca
del macba.
OBRA TITLE
OBRA TITLE
yyyy-YYYY
ARTIST NAME
aquest contingut només es pot
visualitzar des de la biblioteca
del macba.