Fuck-in-Progress
Activitat

Fuck-in-Progress. Jordi Cortés i Kiakahart

en curs
Fuck-in-Progress

Kiakaha és una expressió maori que vol dir «Sigues fort!» i que dóna nom a l’associació per a les arts en moviment que dirigeix el coreògraf Jordi Cortés. Aquest col·lectiu, amb el qual Cortés treballa des de fa més de deu anys en l’àmbit del teatre físic i la dansa, va estrenar al Mercat de les Flors, en el marc del Festival Grec 2015, l’espectacle Fuck-in-Progress. Ara en presenta una adaptació dins el programa MACBA es viu.

El tema d’aquesta proposta de dansa és la por de mostrar-nos tal com som i la dificultat de treure’ns del damunt les capes amb les quals ens hem anat revestint i que prenen la forma de rutines, tics, pors i complexos. A l’espai tancat on transcorre Fuck-in-Progress s’hi troben persones que han viscut diferents experiències i que les compartiran a través de la dansa i la paraula. A partir d’aquí, es crearan jocs entre elles per tal de trencar els codis de moviment ja establerts i buscar una nova manera d’expressar-se i de relacionar-se amb els seus cossos. En parlen, amb paraules o moviments, davant d’un públic que és testimoni d’aquestes confessions i de l’alliberament d’uns cossos que troben en la dansa una via per expressar-se.

Una coproducció del Grec 2015 Festival de Barcelona i l’Associació Kiakahart – Arts en moviment.
Amb la col·laboració d’Alta Realitat, La Caldera – Centre de creació de dansa i arts escèniques contemporànies, el Graner – Centre de Creació, el Mercat de les Flors i l’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu de l’Ajuntament de Sabadell.
Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Direcció: Jordi Cortés
Creació i performers: Mercedes Recacha, Annabel Castan, Míriam Aguilera, Joan Casaoliva, Jaume Girbau, Raül Perales, Glòria José i Jordi Cortés

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
31 d’octubre 2015
títol
Fuck-in-Progress. Jordi Cortés i Kiakahart
dates
31 d’octubre 2015
títol
Fuck-in-Progress. Jordi Cortés i Kiakahart
programa
0 activitats