Flying Pigs
Activitat

Flying Pigs

Dansa
en curs
Flying Pigs

A Flying Pigs emprenem un viatge al voltant de la catarsi. Ens endinsem en el caos de la matèria per fer aflorar els sentits a la recerca d’un instant efímer de bellesa i de plaer. Un camí d’esforç i renúncia que fa inevitable el sacrifici d’emocions. Aquestes emocions provenen de paràmetres passats que ens aferren a qui érem ahir i que ens bloquegen dins una forma determinada que hem de poder desmuntar o desvirtuar per assolir lliurement la forma desitjada.

Els llocs que inspiren la vitalitat de l’obra sorgeixen de referents folklòrics, sagrats i artístics de l’imaginari col·lectiu, com ara festes populars, concerts o discoteques, reunions familiars, festivitats religioses, tradicions com la matança del porc mallorquina o obres d’art com la Capella Sixtina. El cant i la dansa sempre han estat presents en contextos socials i culturals diferents, fent de miralls que activen el trànsit entre interior i exterior, on carn i esperit experimenten en viu el coneixement sensual i intangible propi d’una nova transformació, que és l’essència de qualsevol acte de creació.

Segons l’experiència individual, a Flying Pigs aquests referents es juxtaposen de manera onírica i permeten l’emanació de noves imatges. Així es crea un joc de transferències poètiques d’imatges, sons i conceptes que s’uneixen per desembocar en l’acte catàrtic d’entregar al públic un esclat emocional.

Direcció i coreografia: Eulàlia Bergadà Serra
Intèrprets: Aloma Ruiz, Anna Hierro, Eulàlia Bergadà, Carlos Gallardo, Ferran Echegaray, Javier Cárcel, Ariadna Montfort
Composició musical: Aloma Ruiz, Carlos Gallardo, Ferran Echegaray i Javier Cárcel
Dramatúrgia: Tanya Beyeler
Escenografia i vestuari: Joana Martí
Il·luminació: Ganecha Gil

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
2 de maig 2015
títol
Flying Pigs
programa
0 activitats
vídeos
1 resultats
aquest contingut només es pot
visualitzar des de la biblioteca
del macba.
Flying Pigs – YouTube
Flying Pigs – YouTube
A "Flying Pigs" emprenem un viatge al voltant de la catarsi. Ens endinsem en el caos de la matèria per fer aflorar els sentits a la recerca d’un instant efím…