Festival LEM al MACBA
Activitat

Festival LEM al MACBA

en curs

Programa de concerts amb Gabriele Hasler i Larry Karush

Un cop inaugurat el nou Auditori del MACBA, a finals del 2004, al llarg d'aquest any 2005 s'ha consolidat definitivament la programació de cinema i audiovisual al museu, d'acord amb la lògica de'entendre el cinema com a peça fonamental de la cultura artística del segle XX. A partir de l'estiu del 2005 i de cara al 2006, el museu pretén consolidar igualment una programació musical. Des de l'exposició Procesos sónicos (estiu del 2002), el museu dóna compte de la transformació en l'oposició clàssica entre alta cultura i cultura popular, i de la irrupció del so en l'espai del museu. Aquest any, i ja amb la intenció d'establir una continuïtat en el futur, el museu incia una col.laboració amb Gràcia Territori Sonor, que es materialitza en un concert al juliol i dos a l'octubre, en el marc del Festival LEM. L'atenció a les músiques experimentals contemporànies va així, progressivament, consolidant-se en el programa del museu.

El Festival Internacional de Música Experimental LEM (organizat per Gràcia Territori Sonor) arriba el 2005 a la seva novena edició. Una de les novetats per a aquest any és l'inici de la col.laboració amb el MACBA, que consisteix en la coorganització de diversos esdeveniments sonors al llarg de l'any, culminant amb la celebració d'alguns dels concerts del Festival a l'Auditori del Museu.

Programa de concerts amb Gabriele Hasler i Larry Karush

Un cop inaugurat el nou Auditori del MACBA, a finals del 2004, al llarg d’aquest any 2005 s’ha consolidat definitivament la programació de cinema i audiovisual al museu, d’acord amb la lògica de’entendre el cinema com a peça fonamental de la cultura artística del segle XX. A partir de l’estiu del 2005 i de cara al 2006, el museu pretén consolidar igualment una programació musical. Des de l’exposició Procesos sónicos (estiu del 2002), el museu dóna compte de la transformació en l’oposició clàssica entre alta cultura i cultura popular, i de la irrupció del so en l’espai del museu. Aquest any, i ja amb la intenció d’establir una continuïtat en el futur, el museu incia una col.laboració amb Gràcia Territori Sonor, que es materialitza en un concert al juliol i dos a l’octubre, en el marc del Festival LEM. L’atenció a les músiques experimentals contemporànies va així, progressivament, consolidant-se en el programa del museu.

El Festival Internacional de Música Experimental LEM (organizat per Gràcia Territori Sonor) arriba el 2005 a la seva novena edició. Una de les novetats per a aquest any és l’inici de la col.laboració amb el MACBA, que consisteix en la coorganització de diversos esdeveniments sonors al llarg de l’any, culminant amb la celebració d’alguns dels concerts del Festival a l’Auditori del Museu.

dates
18 d’octubre 2005 – 25 d’octubre 2005
preu
1 sessió: 3 € Auditori MACBA. Aforament limitat.
títol
Festival LEM al MACBA
dates
18 d’octubre 2005 – 25 d’octubre 2005
títol
Festival LEM al MACBA
preu
1 sessió: 3 € Auditori MACBA. Aforament limitat.
programa
0 activitats