Fes-t’ho tu. La destrucció creativa
Activitat

Fes-t’ho tu. La destrucció creativa

La Mercè per a escoles
en curs
Fes-t’ho tu. La destrucció creativa

Per les Festes de la Mercè convidem les escoles a participar en el taller Fes-t’ho tu. La destrucció creativa, que us descobrirà els rastres del punk en l’art contemporani. El taller proposa exaltar la col·lectivitat i trinxar l’autoria, formar part d’un grup i trencar amb tot allò que existeix sense llençar-ne els bocins.
Amb les destrosses cal construir una nova forma feta a la vostra mida, amb un material que us permeti donar a conèixer la vostra visió a partir del que ja han dit altres i que els altres també podran fer servir per expressar les seves idees. Un taller de fanzines amb fotocòpies, grapes i pega per un tub en què, per molt poc, es pot donar tot.

dates
22 de setembre 2016 – 23 de setembre 2016
títol
Fes-t’ho tu. La destrucció creativa
dates
22 de setembre 2016 – 23 de setembre 2016
títol
Fes-t’ho tu. La destrucció creativa
participant
Antoni Hervàs
Barcelona
1981
Antoni Hervàs proposa exploracions entusiastes i coloristes de les possibilitats del dibuix, desafiant els rols de gènere i sovint tractant aspectes subestimats dels espectacles populars subversius: des del carnaval i el cabaret fins a la natació sincronitzada i els parcs d’atraccions. Els últims anys ha fet creacions exuberants amb collages de materials humils: murals de cartró, escultures de paper maixé, vídeos de baixa tecnologia i performances en viu. Sol partir de representacions gràfiques prèvies, arxius personals i altres testimonis de primera mà, que reconfigura a través del dibuix per plantejar diàlegs de vegades discordants, però alegrement expressius, entre situacions històriques i imaginaris que d’entrada no tenen relació. Per exemple, entre l’escena cabaretera de la Barcelona dels setanta i la mitologia grega, a El misterio de Caviria (2016), o entre les comèdies nadalenques tradicionals angleses i un circ dels horrors a Sausages (2021). Antoni Hervàs va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona (2006) i Gravat i Estampació a l’Escola Llotja. Algunes de les seves exposicions en solitari són Copacabana, a The RYDER Projects (Madrid, 2021), i Sausages, a OKELA (Bilbao, 2021). Ha participat en nombroses exposicions col·lectives, com Adiós, que estés bien (als museus de la Comunitat de Madrid, 2019) i Generaciones 2018, a La Casa Encendida (Madrid, 2018). Hervàs ha estat artista resident de Gasworks (Londres, 2018) i del 18th Street Arts Center (Los Angeles, 2017), i el 2016 va obtenir el Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Visuals.  Més informació: antonihervas.com
llegir-ne més
Fes-t’ho tu. La destrucció creativa
1 artistes
programa
0 activitats