Foto: Christina Schultz
Activitat

Fer visible l’invisible (I)

21 Personae
en curs
Foto: Christina Schultz

En una tirada de tarot en què preguntàvem pel passat i el present del CCCB, ens han sortit el Mag i la Sacerdotessa. Segons el tarot de Marsella, aquestes dues cartes corresponen als pares celestials de l’heroi. Pares d’un lloc que, en el passat, va ser un hospici que va funcionar fins a finals de la dècada de 1950. Les parets del CCCB guarden dins els murs de pedra les angoixes i el dolor de la seva història com a orfenat. Aquest aspecte ens ho confirmen les persones que diuen que han vist fantasmes als racons de l’edifici.

En aquesta trobada, ens citarem amb Eleodora Nesua, tarotista artística que treballa amb el tarot des de fa temps, en una lectura participativa que connectarà el visible amb l’invisible i crearà un pont cap a un altre lloc que actualment acull orfes a l’altra punta del casc antic: l’Hortet del Forat de la Vergonya, que serà el nostre punt de trobada a la segona part de l’activitat, al març. Es tracta d’un hort cuidat i utilitzat per famílies del barri, així com per adolescents marroquins nouvinguts i en condicions insegures.

Coordinat per Christina Schultz

dates
15 de febrer 2019
horari
19 h
títol
Fer visible l’invisible (I)
participant
Christina Schultz és una artista multidisciplinària, performer i nòmada lingüística que basa la seva pràctica en la investigació. La paraula —escrita, cantada o recitada— és l’eix central del seu treball i és el mitjà per crear relacions sòlides, processos col·laboratius i produccions literàries performatives. Schultz dissenya projectes complexos sobre temes sociopolítics en estret intercanvi transdisciplinari amb col·laboradors, artistes i especialistes. En els seus processos de recerca, que són tan importants com els resultats, fa servir tècniques d’escriptura literària, musical i dramatúrgica que s’ofereixen i col·lectivitzen en tallers, seminaris o laboratoris. Si bé els resultats depenen del procés, fluctuen entre els formats performatius i els audiovisuals: assajos oberts, lectures, performances, guions i publicacions de teatre, vídeo animat i documentals, per dirigir-se a un públic ampli.   Més informació: christinaschultz.com
llegir-ne més
Fer visible l’invisible (I)
1 artistes
programa
0 activitats