Fent la croqueta
Activitat

Fent la croqueta

Habitació 1418
en curs
Fent la croqueta

En el còmic, el ritme ho és tot. A través del ritme podem aconseguir que la caiguda d’una fulla sigui més espectacular que els quatre genets de l’apocalipsi.

Amb una sèrie d’exercicis pràctics senzills, aconseguirem transformar el que és patètic en èpic, millorarem la nostra capacitat per explicar històries i dinamitarem els complexos derivats del dibuix acadèmicament correcte.

Taller a càrrec d’Andrea Ganuza

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l’artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte de 17 a 21 h. T’hi esperem!

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
19 de maig 2018
horari
17 h
títol
Fent la croqueta
programa
0 activitats