Facilitats i recursos
Activitat

Facilitats i recursos

en curs
Facilitats i recursos

El MACBA ofereix una programació permanent de visites guiades. Els professors hi poden assistir gratuïtament per conèixer l’exposició abans de començar a treballar amb els seus alumnes.

L’equip de Programes Educatius del MACBA també ofereix un assessorament més individualitzat al llarg del curs acadèmic, per tal d’adequar els projectes a les circumstàncies específiques de l’aula i de l’escola. A més, us recomanem que visiteu l’apartat d’educació de la nostra web per mantenir-vos al dia de les informacions rellevants relacionades amb les exposicions i les presentacions dels nous projectes educatius.

Recorreguts
Una de las principals funcions del MACBA és pensar, elaborar i ordenar continguts dels quals finalment poden sorgir noves narracions.
A través dels Recorreguts, tant els usuaris com el Museu poden proposar itineraris transversals pels continguts de la web.
A banda de recopilar continguts, els Recorreguts ofereixen la possibilitat d’organitzar-los segons una idea personal, un interès o un concepte acadèmic. Així, un Recorregut pot servir per triar obres i artistes de la Col·lecció MACBA; permet elaborar material de suport didàctic per a professors o, fins i tot, s’erigeix com a plataforma perquè artistes i comissaris aprofundeixin en un tema treballat en l’exposició.
Un cop creats –ja sigui pel MACBA o pels usuaris de la web–, es poden consultar en la secció de Recorreguts a www.macba.cat/ca/recorridos.

dates
15 de juliol 2016 – 15 de juliol 2017
títol
Facilitats i recursos
dates
15 de juliol 2016 – 15 de juliol 2017
títol
Facilitats i recursos
programa
0 activitats