Facilitats i recursos
Activitat

Facilitats i recursos

en curs
Facilitats i recursos

Assessorament permanent al professorat

L’equip de programes educatius del MACBA ofereix assessorament al llarg del curs acadèmic. Qualsevol dubte o consulta pel que fa a l’ús o al desenvolupament d’aquests projectes els podeu adreçar a educacio [at] macba [dot] cat o al 93 412 14 13. A més, us recomanem que visiteu l’apartat d’educació de la nostra web perquè l’anem actualitzant al llarg del curs amb informacions rellevants relacionades amb les exposicions.

Visites guiades diàries i gratuïtes

El MACBA ofereix una programació permanent de visites guiades durant la setmana i també els caps de setmana.

Els professors hi poden assistir gratuïtament per conèixer l’exposició abans de començar a treballar amb els seus alumnes.

Presentacions i sessions de formació

Tant el MACBA com els diferents Serveis Educatius / Centres de Recursos Pedagògics organitzaran presentacions i sessions de formació dels projectes al llarg del curs escolar que permetin al professorat conèixer i adequar els projectes educatius del MACBA a les circumstàncies específiques de l’aula i de l’escola. Aquestes presentacions i sessions de formació tenen com a objectiu introduir l’art contemporani com una eina més dins el context de l’escola.

Per conèixer-ne la planificació, podeu adreçar-vos al MACBA (93 412 14 13 o a educacio [at] macba [dot] cat) o bé al vostre SE/CRP.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
1 de juny 2014 – 1 de juny 2015
títol
Facilitats i recursos
programa
0 activitats
vídeos
1 resultats
aquest contingut només es pot
visualitzar des de la biblioteca
del macba.
MACBA: visites en llengua de signes – YouTube
MACBA: visites en llengua de signes – YouTube
El MACBA ofereix, cada 3er diumenge de mes a les 13 h, visites en llenguatge de signes en català.