Moon Ribas
Activitat

El Ritme de la Terra

Habitació 1418
Moon Ribas

En aquest taller ens endinsarem en el món de les percepcions i explorarem l’art cíborg, l’art de crear nous sentits a través de la tecnologia.

Moon Ribas ens explicarà i parlarà de l’experiència de convertir-se en cíborg: té dos sensors al cos que li permeten percebre els terratrèmols de qualsevol lloc del món en temps real a través de vibracions. Experimentarem el propi ritme de la terra, els terratrèmols, i buscarem ritmes que no podem percebre, o que no ens hi fixem però que ens envolten constantment, tant en el nostre cos com al nostre entorn. Pensarem i investigarem quins nous sentits podríem tenir per explorar la realitat i el ritme d’una manera més profunda.

Taller à carrer de Moon Ribas

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l’artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte de 17 a 21 h. T’hi esperem!

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
10 de març 2018
horari
17 h
títol
El Ritme de la Terra
dates
10 de març 2018
títol
El Ritme de la Terra
horari
17 h
programa
0 activitats