El Maria Canals porta cua
Activitat

El Maria Canals porta cua

en curs
El Maria Canals porta cua

Per segon any consecutiu i en el marc del 60 Concurs Internacional Maria Canals, el MACBA, com altres equipaments culturals de Barcelona, acollirà durant tot un dia un piano de gran cua a l’entrada del Museu. Aquesta acció pretén apropar el piano a tothom i donar la possibilitat a molts pianistes amateurs d’accedir a un piano de gran cua.

En aquest context, i integrada en el programa d’activitats paral·leles del concurs Maria Canals, el MACBA programa la Suite bufa de Josep Maria Mestres Quadreny i Joan Brossa, prevista per al dissabte 8 de març a les 19 h.

El concurs Maria Canals, a més, inclou un cicle de trenta concerts gratuïts a càrrec de joves pianistes d’El Taller de Músics i petites formacions de cambra com la del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, la del Conservatori del Liceu i la de l’Escola de Música Casp, entre d’altres, així com recitals gratuïts de concursants internacionals.

dates
6 de març 2014
preu
Accés gratuït. Aforament limitat. Hall del MACBA.
títol
El Maria Canals porta cua
programa
0 activitats
vídeos
1 resultats
aquest contingut només es pot
visualitzar des de la biblioteca
del macba.
Fons #05: Josep Maria Mestres Quadreny | Suite Bufa | MACBA – YouTube
Fons #05: Josep Maria Mestres Quadreny | Suite Bufa | MACBA – YouTube
El novembre del 1966 es va estrenar en el Festival Sigma de Bordeus una peça insòlita i transgressora a mig camí entre l'obra teatral i el concert musical. E…