El Dia i la Nit dels Museus al MACBA és festa col·lectiva!
Activitat
Dissabte 18 de maig de 2024

El Dia i la Nit dels Museus al MACBA és festa col·lectiva!

Jornada de portes obertes
en curs

Vine aquest dissabte 18 de maig a celebrar amb nosaltres el Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus! El MACBA oferirà una jornada de portes obertes amb horari ininterromput, de 10 h del matí a 1 h de la matinada, amb un variat programa d’activitats dins i fora del museu per gaudir-ne col·lectivament. 

PORTES OBERTES A LA COL·LECCIÓ I A LES EXPOSICIONS

Serà una ocasió ideal per poder visitar totes les nostres exposicions, des de la recentment inaugurada Jordi Colomer. Façana Foto Festa Futur Fideus fins a les temporals (Daniel Steegmann Mangrané. Una fulla al lloc de l’ull i Visual origen. Film l vídeo l informació) o la mostra Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica. Si voleu conèixer més de prop aquestes exposicions i les seves obres, artistes, processos de treball i les narratives que se’n desprenen, us convidem a participar en les diferents visites comentades que tindran lloc al llarg de la jornada. Podeu consultar aquí els horaris i fer les vostres reserves.  

A més, dins el marc de l’exposició de Jordi Colomer us proposem dues activitats: El balcó (20 h), una obra creada en col·laboració amb el Casal dels Infants del Raval en què dos gegants dialogaran amb la plaça des del balcó, i Spanish Coast (21:30 h), on Laura Weismahr transitarà per l’obra ¡Únete! Join Us!, 2017 recitant un monòleg de Franz Kafka en diferents idiomes.  

MACBA DES DEL CEL

Com a gran novetat, aquest any el MACBA obre les portes a uns espais únics. Amb les visites comentades MACBA des del cel, tindreu l’oportunitat d’accedir al conjunt arquitectònic del Convent dels Àngels i conèixer la seva història i el seu vincle amb la ciutat. També es podrà pujar a la torre del Centre d’Estudis i Documentació per gaudir d’una dimensió panoràmica de Barcelona i entendre com s’estructura la ciutat, des de les muralles fins a la ideació del pla Cerdà. Consulteu aquí els horaris per fer la reserva.  

ACTIVITATS FAMILIARS

Si decidiu venir al matí amb la canalla, no us perdeu el taller familiar UAU!! Àlbums i històries al MACBA, a càrrec de Sherezade Bardají i Yoshi Hioki, pensat per a infants a partir de 5 anys amb ganes d’endinsar-se en un univers d’històries orals tot descobrint espais del museu. Tindrà lloc a les 11:30 h. Us hi podeu inscriure aquí

També podreu habitar l’espai de lectura i familiar de 10:00 h. del matí a 22:00 h. de la nit.  

MACBA BAR

Així mateix, fins a les 22:30 h podreu passar pel MACBA Bar i relaxar-vos amb una beguda o un bon àpat. 

PUBLICACIONS A 6€ A LA MACBA STORE LAIE

Finalment, i com cada any, tindreu ocasió d’adquirir les publicacions del museu a un preu especial de 6 €del 17 al 20 de maig, a la MACBA Store Laie

Us esperem al MACBA perquè gaudiu amb nosaltres de tot el que ens pot oferir aquesta jornada de celebració de l’art i dels museus! 

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
Dissabte 18 de maig de 2024
horari
De 10:00 a 1:00 h
localització
MACBA
títol
El Dia i la Nit dels Museus al MACBA és festa col·lectiva!
idioma
Català i castellà
preu
Gratuït. Sense reserva prèvia. Accés per ordre d’arribada. Aforament limitat.
Informació i reserves
Si tens cap dubte, ens pots contactar a través dels següents enllaços.
per a més informació
macba@macba.cat 93 481 33 68
també et pot interessar