RESISTIR LES CURES, Dia sense art 2021. Visual AIDS
Activitat
De l'1 al 7 de desembre del 2021

Dia sense art 2021: RESISTIR LES CURES

Programa de vídeos online

El MACBA col·labora amb Visual AIDS per al Dia sense art 2021 i presenta RESISTIR LES CURES, un programa de vídeos que se centra en les estratègies d’atenció comunitària en l’actual epidèmia de VIH. Al programa hi participen obres comissariades recentment de Katherine Cheairs, Cristóbal Guerra, Danny Kilbride, Abdul-Aliy A. Muhammad i Uriah Bussey, Beto Pérez, Steed Taylor i J Triangular, amb el Women’s Video Support Project.

La projecció dels vídeos serà online i es podran visionar gratuïtament durant una setmana des de la pàgina web del MACBA.

Des d’històries de reducció del mal i d’activisme a les presons fins als efectes a llarg termini de la medicació contra el VIH, RESISTIR LES CURES posa el focus en l’atenció col·lectiva, l’ajut mutu i la solidaritat, i alhora assenyala la negligència dels governs i de les organitzacions sense ànim de lucre. El títol del programa suggereix un doble significat: d’una banda, honora la perseverança i el compromís dels treballadors sanitaris, i, de l’altra, aborda el potencial de mal dels medicaments i els proveïdors d’atenció mèdica. RESISTIR LES CURES trenca l’assumpció que una epidèmia es pot resoldre tan sols amb productes farmacèutics i reassigna el treball comunitari a una forma de medicina duradora.

Visual AIDS és una organització sense ànim de lucre de Nova York que fa servir l’art per lluitar contra la sida fomentant el diàleg, donant suport a artistes positius en VIH i preservant-ne el llegat, perquè la sida no s’ha acabat.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
De l’1 al 7 de desembre del 2021
localització
Online
títol
Dia sense art 2021: RESISTIR LES CURES
dates
De l’1 al 7 de desembre del 2021
títol
Dia sense art 2021: RESISTIR LES CURES
localització
Online
programa
0 activitats