Dia Internacional dels museus 2020
Activitat
Dilluns 18 de maig de 2020

Dia Internacional dels Museus

en curs

El dilluns 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus, i al MACBA et proposem en una jornada de portes obertes ben diferent a l’habitual, ja que enguany serà virtual.

Al llarg de tot el dia, podràs visualitzar en obert la pel·lícula Singularity, d’Albert Serra, que serà l’inici del nou cicle de cinema «Pantalla oberta. Obres de la Col·lecció MACBA».

A més, responent al lema triat per l’ICOM (Consell Internacional de Museus), «Museus per la igualtat: diversitat i inclusió», presentem la darrera obra d’Antoni Abad, Deaf Ears, 2019* i et proposem una conversa oberta entre l’artista, Ferran Barenblit i Cristina Bonet, a l’entorn de la diversitat. 

I per recórrer el MACBA des d’un altre punt de vista, et convidem a navegar pel recorregut «Res a veure», un itinerari en línia pel museu que no es pot veure.

També podràs fer-te còmplice d’ ”Els nens i les nenes del barri” enviant la teva autoconstrucció per formar part de l’arxiu del projecte i poder activar una acció futura amb la vostra col·laboració.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
Dilluns 18 de maig de 2020
títol
Dia Internacional dels Museus
dates
Dilluns 18 de maig de 2020
títol
Dia Internacional dels Museus
programa
0 activitats